Bilantul evenimentului  •  Evenimente  •  Gala

Cocktail de networking: CCIFM își sărbătorește a 15-a aniversare!

În 2008, la initiativa oamenilor de afaceri francezi prezenți în Moldova, a fost creat Clubul Franța care devine rapid CCI Franta Moldova.

În prezența lui Graham PAUL, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Camera de Comerț și Industrie Franța Moldova a organizat, în decorul cald al terasei Restaurantului Sisters din Chișinău, tradiționalul sau cocktail de networking.

O seară marcata de schimburi și  convivialitate,  care a fost și o oportunitate pentru președinte, Emmanuel SKOULIOS, de a aminti că Camera își sărbătorește anul acesta cincisprezece ani de activitate.

Scopul principal al crearii acesteea era Instituționalizarea prezentei economice franceze în Moldova, oferirea de substanță și de vizibilitate, într-o țară în care Franța a fost printre primii investitori și primii parteneri comerciali, dar și de a oferi modalități de atragere a noi investitori și de a consolida schimburile comerciale.

Dacă Camera își îndeplinește astăzi pe deplin misiunile de sprijinire a afacerilor, aceasta este în primul rând datorită sprijinului constant al membrilor săi, cărora li s-au adus multumiri calde.

De asemenea, oportunitatea de a saluta aderarea în acest an, în cadrul Camerei, a unor noi membri,  Fromages Fabricat in Moldova, TellbyTell, VEO Worldwide Services, Lagardère Travel Retail, și mai recent compania S&T.

Odată cu întărirea relațiilor bilaterale dintre Franța și Republica Moldova, cu o perspectivă europeană clar deschisă, noi oportunități și noi proiecte sunt acum disponibile pentru companiile franceze. Camera îi va însoți pe deplin.

Divertismentul muzical al serii a fost asigurat de Felicia DUNAF și Alex GONCEAR.

i albumul foto al serii.

Linkuri utile

Cocktail cu ocazia începerii unui nou an de activitate : noi întreprinderi franceze se instalează în Republica Moldova Începutul noului an de activitate al Camerei 2020: menținerea legăturii Receptia 2021 de reînceput de activitate a Camerei: optimismul prezent Ambianță convivială pentru recepția tradițională organizată de Cameră Un nou an de activitate al Camerei : o oportunitate de a evoca dosarele curente

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !