Prospectarea pieţii

Identificați parteneri potențiali în Republica Moldova

CCI FRANCE MOLDAVIE identifică viitorii Dvs. clienți sau parteneri în Republica Moldova și organizează misiunile Dvs. de prospectare și de abordare a pieței moldovenești.

 

CCI FRANCE MOLDAVIE vă  oferă un serviciu de identificare a partenerilor comerciali (export sau import) și de organizare a unui program personalizat al întâlnirilor de afaceri, aici pe loc. Datorită rețelei extinse de contacte pe care o menține la nivel local, Camera își propune să vă însoțească, de asemenea, în implantarea Dvs. în Republica Moldova, să vă susțină la fața locului și să vă pună în contact cu toți partenerii privați sau instituționali, pe care vă va fi util să-i întâlniți.  

 

De la identificarea contactelor la organizarea întâlnirilor

În baza unui caiet de sarcini elaborat în prealabil, CCI FRANCE MOLDAVIE va purcede la identificarea unei liste calificate de contacte și la stabilirea partenerilor potențiali. Se vor organiza discuții preliminare cu aceștia. În funcție de interesul pe care îl vor manifesta față de proiectul Dvs., vi se va comunica toate datele necesare ale acestora și ulterior, dacă veți dori, pot fi organizate și întâlniri cu compania Dvs.

Așadar, cu toată încrederea, vă apropiați de Republica Moldova, fără etape complicate și fără a vă îngrijora de ceea ce ține de logistică și de organizarea deplasărilor și întâlnirilor Dvs. 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !