Cursuri de limbi străine

Reduceri pentru colaboratorii întreprinderilor, membri ai CCI FRANCE MOLDAVIE

CCI FRANCE MOLDAVIE şi Alianţa Franceză din Moldova au încheiat un parteneriat în vederea  oferirii condiţiilor privilegiate întreprinderilor membre ale CCI FRANCE MOLDAVIE.

 

Cursuri de franceză generală

Colaboratorii întreprinderilor membre ale CCI FRANCE MOLDAVIE beneficiază de reduceri pentru a urma cursurile colective de limbă franceză generală oferite de Alianța Franceză din Moldova:

♦ reducere de 15% * din tariful public de înscriere la cursuri de franceză generală în grup 

Justificativ de prezentat la înscriere : document – atestare din partea angajatorului, carnet de muncă sau contract de muncă încheiat cu întreprinderea membră a CCI FRANCE MOLDAVIE.

* Atenție : aceste reduceri nu se cumulează cu reducerile propuse unui alt public pe site-ul oficial al Alianței Franceze din Moldova.

 

Cursuri individuale de română şi rusă

Programul cursurilor de limbile română şi rusă este personalizat în funcţie de nevoi, obiective şi disponibilităţi ale solicitantului (ritmul şi orarul fixat confirm cererii).

Înscrierea pentru aceste cursuri continuă tot anul şi se solicită la biroul de cursuri al Alianţei Franceze din Moldova.

 

Alte formări lingvistice, teste şi examene

Alianţa Franceză din Moldova propune cursuri de franceză de specialitate pentru vorbitorii de franceză ce caută de a se specializa în următoarele domenii : "franceza de afaceri”"franceza juridică”"franceza în medicină”.

Grupuri  de 6-14 persoane.

Înscrierea în prealabil în lista de aşteptare la biroul de cursuri al Alianţei Franceze este necesară.

La fel, aveţi posibilitatea de a urma cursuri de Franceză pe tematici specifice (cursuri la comandă  pentru profesionişti).

Programul este personalizat şi la cererea întreprinderilor, în funcţie de necesităţi, obiective şi  disponibilităţi. Conform cererii, se formează grupuri de 6-14 persoane.

Cursurile se pot petrece la Alianța Franceză, sau în incinta întreprinderii beneficiare.

Or, Alianţa Franceză este un centru de examen agreat de Camera de Comerţ şi Industrie din Paris şi ministerul francez al Educaţiei naţionale. Astfel, aceasta poate evalua şi certifica nivelul francezii colaboratorilor Dvs.

Aceasta face parte din prestigioasa rețea Cambridge English și este centru de examene Cambridge English. Examenele Cambridge English sunt recunoscute în lumea întreagă de peste 20 000 de angajatori, universități și organizații guvernamentale care le acceptă și îi recunosc calificările.

Alianţa Franceză din Moldova  oferă cele mai bune condiţii întreprinderilor membre ale CCI FRANCE MOLDAVIE. Consultaţi în prealabil CCI FRANCE MOLDAVIE pentru a beneficia de acestea.

 

Informaţii şi înscrieri:     

Dra Doina SCUTARU, director al biroului de cursuri al Alianţei Franceze din Moldova
Mail : dscutaru(@)alfr.md 
Tel : +373 (0)22 23 21 50    

Alianța Franceză din Moldova este parteneră și membră a CCI FRANCE MOLDAVIE din momentul creării sale.

Camera este amplasată în incinta Alianței Franceze, care găzduiește formările sale și propune diverse prestații logistice, servicii de interpretariat și traducere. De asemenea, acesta oferă membrilor CCI FRANCE MOLDAVIE și colaboratorilor lor, formări lingvistice - cursuri de limbă franceză, precum și de română și rusă - la tarife preferențiale.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !