Crearea unei structuri locale

Ghidare globală pentru a vă implanta și crea întreprinderea Dvs.

CCI FRANCE MOLDAVIE vă oferă asistență în etapele de creare a întreprinderii Dvs. în Republica Moldova.

 

CCI FRANCE MOLDAVIE vă însoțește pe parcursul tuturor etapelor necesare pentru crearea unei întreprinderi sau filiale în Republica Moldova.

CCI FRANCE MOLDAVIE vă informează, vă consiliază și vă ajută începând cu abordarea țării și finalizând cu luarea deciziei de a crea întreprinderea Dvs. în Republica Moldova.

Odată cu luarea deciziei, aceasta rămâne de partea Dvs. împreună cu partenerii săi, pentru a vă urma și pentru avă acorda asistență în reglementarea formalităților cauzate de crearea structurii locale, sugerându-vă formule adaptate cerințelor Dvs., în baza unui deviz.

 

CCI FRANCE MOLDAVIE vă propune o soluție adaptată necesităților Dvs. 

Un interlocutor pentru simplificarea și grăbirea demersului, sfaturi privind alegerea unei structuri juridice cel mai bine adaptată obiectivelor și proiectului Dvs., cunoașterea și investigarea formalităților și a contextului juridic local, cercetarea anteriorității numelui societății, asistență la înregistrarea  companiei, relații privilegiate cu administrațiile și partenerii locali, asistență la deschiderea unui cont bancar….. CCI FRANCE MOLDAVIE vă facilitează realizarea acțiunilor Dvs. 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !