Portajul salarial

O soluție flexibilă și adaptată pentru a vă dezvolta afacerea rapid în Republica Moldova.

CCI FRANCE MOLDAVIE propune servicii de portaj salarial companiilor franceze care își doresc optimizarea prezenței în Republica Moldova fără a dispune de o structură juridică.

 

CCI FRANCE MOLDAVIE oferă susținere acestor salariați la nivel administrativ, salarial dar și în ceea ce privește procedura de migrație.
 
Astfel, nu mai este necesară crearea unei structuri juridice și nici gestionarea personalului în Republica Moldova. Serviciile oferite de CCI FRANCE MOLDAVIE sunt pregătite și adaptate în vederea facilitării prezenței specialiștilor dvs. în țară. Acestea sunt recomandate în cazul în care doriți să dezvoltați o afacere sau doriți să faceți primii pași pe piața din Republica Moldova.

 

  • Servicii în domeniul migrației

CCI FRANCE MOLDAVIE își asumă obținerea permisului de lucru și alte formalități de migrație efectuate la Biroul de Migrație și Azil din Republica Moldova, de la redactarea documentelor până la depunerea lor. De asemenea este asigurată însoțirea la vizita medicală.

 

  • Servicii financiare

Salariatul dvs. este remunerat în Republica Moldova de către CCI FRANCE MOLDAVIE.

 

  • Servicii administrative

CCI FRANCE MOLDAVIE pregătește documentele, traducerile, redactează contractele dintre întreprinderea dvs., salariatul sau salariații dvs. și Cameră, monitorizează toate contractele cu prestatarii locali (cazare, abonament telefonic, chirie auto, etc.).

 

  • Servicii de cazare

CCI FRANCE MOLDAVIE poate să asigure și cazarea acestora în spațiile sale locative sau în spațiile comerciale ale partenerilor autorizați pentru asigurarea unei bune desfășurări a misiunii lor.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !