Avantajele de a deveni membru CCIFM

Aderând la CCI FRANCE MOLDAVIE, vă alăturați unui actor instituțional recunoscut, ce reunește întreprinderile franceze, moldovenești și cele internaționale.

  • Un actor instituțional recunoscut, membru al rețelei CCI Franceze, la nivel Internațional

CCI FRANCE MOLDAVIE este o instituție oficială, membră a rețelei CCI France International, care regrupează 118 de Camere prezente în 93 de țări. Camera dispune de contacte privilegiate cu Ambasada Franței în Republica Moldova și serviciile sale competente : Serviciu economic regional cu sediul în Atena și Serviciu economic în București. Aceasta participă la lucrările Consiliului economic pe lângă Ambasador și sporește preocupările întreprinderilor pe lângă autoritățile franceze. De asemenea, Camera este recunoscută de către autoritățile din Republica Moldova și participă la lucrările Consiliului economic pe lângă Prim-ministru. Aceasta întreține o rețea importantă de parteneriate locale sau internaționale și contacte pe lângă administrațiile moldovenești. Astfel, în caz de necesitate, Camera reușește în mod eficient, să vă apere interesele, să vă facă cunoscut și să vă acorde asistență în toate etapele dezvoltării dvs. în Republica Moldova.

  • O rețea de afaceri de cea mai mare importanță

Aderând la CCI FRANCE MOLDAVIE, vă dezvoltați contactele Dvs. profesionale la nivel local și internațional. Devenind membru, veți putea crea legături comerciale cu o comunitate de peste 34.000 de întreprinderi din întreaga lume și vă veți alătura uneia dintre cele mai importante rețele de afaceri din Republica Moldova. CCI FRANCE MOLDAVIE găzduiește majoritatea întreprinderilor franceze prezente în țară. Franța este al 6-lea investitor străin în Republica Moldova și unul dintre principalii parteneri comerciali ai țării. Deci, veți avea posibilitate să întâlniți atât conducătorii și principalii responsabili ale acestor întreprinderi, cât și a întreprinderilor moldovenești sau a celor internaționale, care sunt și ele, membre ale Camerei. De asemenea, beneficiind de un tarif avantajos, veți fi invitat sau veți putea participa la evenimentele organizate de Cameră – cocktail-uri, Beaujolais Nouveau, mic-dejunuri tematice, speed business meetings etc. – întâlnind astfel, alți lideri de afaceri sau alte persoane influente. În cele din urmă, vă veți facilita integrarea în țară, veți găsi oportunități de dezvoltare a afacerilor sau de apărare a intereselor Dvs.

  • O sursă de informații și numeroase servicii propuse întreprinderilor

Aderând la CCI FRANCE MOLDAVIE, veți avea accesul la informații economice și comerciale de bază, atât la nivel internațional, datorită forței rețelei CCI France International, cât și la nivel local. Veți fi informat despre diverse oportunități de afaceri, evenimente economice sau comerciale, sau despre marile tendințe ale economiei Republicii Moldova. De asemenea, veți putea beneficia de serviciile noastre multiple în condiții privilegiate și grație serviciilor de formare și de recrutare.

  • Oportunități pentru creșterea vizibilității întreprinderii Dvs.

Fiind membru al CCI FRANCE MOLDAVIE, vă veți face cunoscut participând la numeroase întâlniri sau activități, în calitate de invitat, de participant sau chiar sponsorizând evenimentele noastre. Veți avea și posibilitatea de a partaja pe site-ul nostru actualitățile sau evenimentele Dvs. Mai mult ca atât, veți putea să vă promovați întreprinderea, marca, serviciile sau produsele, pe site-ul nostru, publicând anunțuri. Câștigați notorietate cu noi !

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !