Bilantul evenimentului  •  CAMERA

Ambianță convivială pentru recepția tradițională organizată de Cameră

Cocktailul tradițional oferit de CCI Franta Moldova este un eveniment sub semnul convivialității și al bunei dispoziții.

Organizată în decorul cald al terasei restaurantului Sisters din Chișinău, receptia traditionala din luna septembrie a Camerei de Comerț și Industrie Franța Moldova este înainte de toate o oportunitate de a reuni membrii și partenerii într-o atmosferă relaxată.

Aceasta a avut loc anul acesta la finalul Adunării Generale Anuale, în prezența domnului Graham PAUL, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, dar și a lui Ovidiu NAFTANAILA, Prim Consilier al Ambasadei României în Republica Moldova.

Președintele a adresat sincere mulțumiri membrilor, fie că reprezintă companii franceze sau moldovenești, și în special celor șase noi companii care s-au alăturat Camerei în acest an.

Fără a putea numi toți partenerii, un salut cald a fost adresat Președintelui Aliantei Franceze din Moldova, Alexandru MUNTEANU, fără a cărui încredere CCIFM nu și-ar putea desfășura astăzi acțiunea în condiții atât de favorabile. De reținut că Alianța Franceza sprijină Camera găzduind-o în sediul acesteia, permițându-i astfel să-și optimizeze resursele.

Mulțumiri au fost adresate și lui Dan NUTIU, Președintele Asociației Investitorilor din România, cu care CCIFM întreține legături strânse. Oportunitatea de a sublinia că România și Franța au fost principalii investitori străini din țară și că vocile acestora merita să fie auzite de autorități.

În final, Președintele Camerei a ținut să-l mentioneze pe reprezentantul în Moldova al Agenției Franceze de Dezvoltare, Alexandre LOROT, un nou actor instituțional francez cu care comunitatea de afaceri franceză se angajează să colaboreze îndeaproape în viitor.  Proiectele de dezvoltare a tarii  pot fi de interes pentru investitorii noștri și pentru expertiza companiilor noastre.
 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !