Bilantul evenimentului

Vizita parcului industrial CAAN si a Whetec International

Recent sosit în Moldova, noul Ambasador al Franței si-a propus să viziteze companiile franceze și membrii Camerei.

Consolidarea legăturilor economice și dezvoltarea comerțului dintre Franța și Moldova, sprijinirea sosirii noilor investitori francezi și, în general, îmbunătățirea climatului de afaceri rămân priorități pentru Cameră și Ambasada Franței.

După o primă întâlnire cu membrii CCIFM în cadrul unui mic dejun organizat de Cameră pe 15 octombrie, după unele schimburi deja inițiate cu conducători ai companiilor  franceze, noul ambasador, Graham PAUL, și-a propus să realizeze primele vizite pe teren.

Însoțit de președinte și de directorul Camerei, Ambasadorul s-a deplasat pe 18 octombrie la Strășeni, unde a  vizitat sediul companiei franceze Whetec International,  condusa de Alexandru MAGNET. Acesta a discutat deasemenea cu directorul Parcului Industrial CAAN, Constantin CHITANU, și s-a familiarizat cu activitatea Colegiului de Inginerie din Straseni, instalat alaturi de întreprinderile rezidente în incinta Parcului.

Această vizită a fost și o oportunitate de a discuta mai pe larg despre așteptările companiilor straine și despre oportunitățile oferite de țară.

Alte vizite similare sunt deja planificate.

 

Linkuri utile

Whetec, noul producător industrial francez din Republica Moldova, se alătură Camerei ! Whetec International inaugurează noua sa unitate de producere din Strășeni Whetec International certificată IATF 16949 Cyril THERAULAZ : " În lansarea unei afaceri, este important să fii înconjurat de oameni potriviți și să stabilești contactele necesare, pentru a economisi timp " Camera îl are ca invitat pe noul Ambasador al Frantei în Moldova

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !