Actualitatile membrilor  •  Membri

Whetec International certificată IATF 16949

Primind asistență din partea CCIFM în implantarea sa în Republica Moldova încă din anul 2017, Whetec International își continuă dezvoltarea în zona liberă industrială din Strășeni și obține certificarea IATF 16949.

Companie franceză specializată în domeniul subcontractării în sectorul auto, Whetec International, s-a implantat în zona industrială liberă din Strășeni la începutul anului 2018.

Această companie care produce fascicule și componente electrice pentru industria automobilelor, are în prezent aproximativ 30 de angajați și continuă să recruteze colaboratori, pentru ca până la sfârșitul anului să atingă cifra de 150 de angajați.

Compania dispune de spații renovate, complet echipate și atinge prima fază de extindere a cărei suprafață este estimată la 2.200 m2.

Au fost făcute investiții majore pentru dotarea acestei structuri de tehnologii avansate, cum ar fi laser, CNC, presă electrică de injecție ...

Implementarea unei organizații de calitate reprezintă o etapă majoră în dezvoltarea sa, deoarece a obținut recent certificarea IATF 16949.

Această certificare face posibilă recunoașterea conformității sistemului său de calitate cu sistemul global de referință pentru automobile, permițându-i astfel accesul la piețele producătorilor de echipamente și producătorilor de autovehicule din întreaga lume.

Certificarea obținută reprezintă un instrument esențial în atingerea celor mai înalte niveluri de conformitate a produselor livrate, în reducerea costurilor, anticiparea schimbărilor și consolidarea încrederii contractorilor. Într-un cuvânt, este un atu promițător pentru viitor.

Remarcați și faptul că Whetec este în căutare de parteneri locali pentru necesitățile sale în materie de bunuri și servicii.

Cu această nouă structură industrială, Republica Moldova își consolidează poziția sa în domeniile industriei automobilelor și a subcontractării, care sunt deja bine stabilite în țară. Aceasta se asigură astfel că va continua să joace un rol important alături de partenerii săi, în special în țările europene. 

 

Linkuri utile

Whetec, noul producător industrial francez din Republica Moldova, se alătură Camerei !

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !