Business info

Guvernul Republicii Moldova a decis să înceapă demararea negocierilor privind proiectul convenției fiscale între Franța și Republica Moldova

La ședința din 26 februarie, Guvernul Republicii Moldova a decis să fie discutată noua convenție fiscală între Franța și Republica Moldova.

Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova va lua ca angajament negocierea noii convenții fiscale pe baza unui proiect trimis de autoritățile franceze în ultimul trimestru al anului 2019.

Calendarul discuțiilor rămâne a fi stabilit în funcție de ordinea de zi a celor două părți.

Scopul acestei convenții fiscale este de a preveni riscul dublei impozitări, dar și de a stimula relațiile economice și comerciale dintre cele două state.

Franța și Republica Moldova nu au mai avut o convenție fiscală încă din anul 2012 și încheierea unei noi convenții este așteptată de către comunitatea de afaceri franceză prezentă în țară.

 

Linkuri utile

Convenția fiscală : noi demersuri întreprinse de Senatorul Olivier CADIC Convenția fiscală: negocierile vor – demara - în sfârșit ! Convenția fiscală Franța Moldova : Republica Moldova face un pas înainte La ce etapă este Convenția fiscală Franța Moldova?

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !