Actualitatile membrilor  •  Bilantul evenimentului  •  Membri

Întâlnire cu UP Moldova

În cadrul unei vizite la UP Moldova, Camera a discutat cu Directorul general al filialei moldovenești a acestui grup francez

Reprezentanții Camerei au vizitat, pe 21 aprilie, noul sediu al Up Moldova àdin Chișinău și s-au întreținut cu Directorul general al companiei, Dumitru COZMOLICI.

Implantat în țară din 2017, grupul francez  Upun jucător important în sectorul Economiei Sociale și Solidare, își continua dezvoltarea continuând să-și promoveze soluția de tichete de masă în rândul companiilor și angajaților.

În ciuda unui context economic incert, filiala moldovenească a grupului a reușit să câștige noi clienți, iar tichetul de masă atrage din ce în ce mai mulți lideri de afaceri și angajați.

Odata cu inflația galopanta care afectează la moment companiile și angajații acestora, grupul speră că plafonul tichetelor de masă sa poata fi ridicat rapid. Decizia este în mâinile autorităților moldovenești.

Ridicarea acestui plafon ar îmbunătăți puterea de cumpărare a angajaților companiilor care au optat pentru această soluție fără a crește prea mult povara fiscala pentru angajatori.

Camera de Comerț și Industrie Franța Moldova, AmCham și Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova au întreprins demersuri comune pentru a reaminti autoritatilor avantajul soluției tichetelor de masă si solicitarea ridicarii plafonului acestora de la 55 la 75 MDL.

Acestea speră să fie auzite de autorități, în special în contextul în care nivelul inflației atinge cote record, din cauza crizei din Ucraina.

Linkuri utile

Up se instalează în Republica Moldova CCI France Moldavie își exprimă îngrijorarea cu privire la viitorul tichetelor de masă Camera și Ambasada vizitează Up Moldova Up Moldova a obținut licența Up Moldova și Mastercard lansează portofelul digital pentru plățile contactless Up Moldova aniverseaza 3 ani și impune tichetul de masă în țară

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !