Actualitatile membrilor

Up Moldova și Mastercard lansează portofelul digital pentru plățile contactless

Up Moldova lansează propria soluție de plăți mobile – portofelul digital, care permite achitarea cumpărăturilor contactless.

Acum, deținătorii cardurilor Mastercard, eliberate de  Up Moldova, își pot achita cumpărăturile direct de pe telefonul mobil. Astfel, pentru a transforma telefonul mobil într-un dispozitiv de plată este suficientă o simplă apropiere de terminal. La achitarea cu telefonul mobil nu se percep comisioane suplimentare. Securitatea și siguranța tranzacției este garantată de standardele internaționale Mastercard.

”Astăzi, în Moldova sunt active peste 25 de mii de carduri de masă de la Up Moldova și Mastercard. Pentru noi este o mândrie și un imbold de a îmbunătăți serviciile astfel încât, clientul nostru să beneficieze de o experiență cât mai bună. Fiind în pas cu inovațiile, UP Moldova a elaborat soluția digitală, care este ușor de utilizat și utilă atât pentru clienți, cât și pentru parteneri. Prin aplicația Up Mobil Moldova am simplificat procesul de achitare a cumpărăturilor. Iar grație Mastercard, plățile, făcute prin intermediul portofelului electronic, sunt protejate la maxim.” a declart Dumitru COZMOLICI, Director Up Moldova  

Up Mobil

Soluția Up Mobil Pay este accesibilă prin aplicaţia Up Mobil pentru Android actualizată la ultima versiune, cu chipul NFC integrat. Plata cu ajutorul portofelului digital poate fi efectuată în orice magazin sau restaurant, partener al Up Moldova, unde există un terminal de plată contactless al Mastercard. Soluția funcționează în baza platformei digitale Mastercard, care transformă orice dispozitiv conectat la internet într-un instrument de plată sigur și securizat. În timpul digitalizării cardului de plată, se creează un token unic, a cărui utilizare asigură un nivel sporit de securitate a plăților

Astăzi  numeroase întreprinderi moldovenești și străine, printre care și membri ai CCI Franța Moldova, propun tichete de masă salariaților. Această soluție oferă avantaje substanțiale angajatorilor și personalului.  

  •  Mai multe detalii despre soluția Up Mobil 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !