Membri

SMarketoo se angajează în beneficiul refugiaților ucraineni din Moldova

Mai multe companii franceze sunt angajate în beneficiul refugiaților ucraineni prezenți în RM. Printre aceste inițiative, se numara si cea a SMarketoo

Peste 3 milioane de ucraineni si-au parasit țara  de la începutul războiului și un număr mare se afla acum  în Republica Moldova. Peste 100.000 de refugiați - echivalentul a puțin peste 5% din populația Republicii Moldova - sunt prezenți astăzi în țară, una dintre cele mai sărace din Europa, mărturisind astfel imensa generozitate a locuitorilor față de vecini.

În acest context complicat s-au exprimat mai multe inițiative franceze, de la persoane fizice, asociații, instituții sau companii, indiferent dacă sunt sau nu prezente în țară.

Dintre companiile membre ale Camerei de Comerț și Industrie Franța Moldova, SMarketoo a ales să-și pună la dispoziție platforma pentru a permite trimiterea de fonduri de urgență refugiaților ucraineni sau familiilor moldovenești care îi găzduiesc. Aceste fonduri - de la 300 la 3.000 MDL - trebuie să fie destinate achiziției de produse de sănătate - medicamente, produse parafarmaceutice, produse de igienă precum și pentru produse pentru bebeluși și copii - într-una dintre farmaciile rețelei sale partenere.

SMarketoo asigură si contactul direct cu familiile aflate în dificultate.

Pentru mai multe informații despre această inițiativă sau despre modalitatile de transfer a ajutorului pentru  refugiații ucraineni sau familiilor moldovenești care îi găzduiesc, o puteți contacta pe Galina INDOITU, Presedinte SMarketoo - Telefon: +33 6 30 45 58 30.

 

Linkuri utile

SMarketoo lansează Voucherul de Sănătate Galina INDOITU: "Istoria mea personală este la originea SMarketoo"

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !