Membri

SMarketoo lansează Voucherul de Sănătate

Membru al Camerei, SMarketoo lansează Voucherul său de Sănătate, un serviciu care se adresează diasporei RM pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Un start-up tânăr și inovativ din sectorul serviciilor publice, SMarketoo vine să comercializeze primul său serviciu, Voucherul de Sănătate, în parteneriat cu rețeaua de farmacii din Moldova, Hippocrates.

Acest serviciu, destinat diasporei Republicii Moldova, prezintă un interes deosebit în contextul crizei actuale.

Cum funcționează?

 

Principiul este foarte simplu.

De pe site-ul SMarketoo, membrii diasporei Republicii Moldova pot ajuta persoanele dragi rămase în Moldova achiziționând Voucher-ul de Sănătate cu o sumă predefinită cuprinsă între 300 și 3000 de lei.

Instantaneu, beneficiarul primește acest voucher pe telefonul său. Apoi poate fi înlocuit cu produse (medicamente, produse cosmetice etc.) în toate farmaciile din rețeaua Hipocrates. Pentru început, serviciul este disponibil în farmaciile din Chișinău. Dar va fi disponibil în toată țara de la sfârșitul lunii aprilie.

Procesul este simplu, rapid și sigur. Permite asigurarea fondurile achitate care sunt utilizate în mod înțelept și pentru necesitățile identificate.

Beneficiarul prezintă, pe lângă voucher, și un document de identitate pentru validarea utilizării acestuia.

 În curând servicii noi

 

SMarketoo propune deja oferte în domeniul stomatologic și oferte de servicii personale. În următoarele săptămâni, va incepe comercializarea  voucher-elor destinate pentru procurarea produselor de primă necesitate din supermarketuri, servicii din domeniul sănătății (clinice) și educație.

Pentru mai multe informații: contact((@))smarketoo.com

Linkuri utile

Galina INDOITU: "Istoria mea personală este la originea SMarketoo"

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !