Bilantul evenimentului  •  Grupuri de lucru

Consiliul de Administrație al Camerei își desemnează noul Organ de conducere

Reunit la data de 6 Iunie curent, după Adunarea Generală, Consiliul de Administrație al CCI FRANCE MOLDAVIE a fost reînnoit. Prin urmare, acesta și-a desemnat noul său Organ de conducere pentru perioada de exercițiu 2019/2020.

Această primă ședință organizată după Adunarea Generală a Camerei, a servit drept oportunitate pentru noii membri aleși ai Consiliului de Administrație, de a desemna noul său Organ de conducere pentru următorii doi ani.

Au fost aleși sau realeși:

  • Președinte: Emmanuel SKOULIOS, Directorul Alianței Franceze din Moldova
  • Vicepreședinți: Stéphane BRIDÉ, COO / Growth & Development Partner Grant Thornton România & Moldova și Yvan RIDARD, CFO Orange Moldova
  • Trezorier: Norman LEDOUX

În timp ce Președintele Camerei a vorbit despre axele strategice stabilite în cadrul Adunării Generale, Consiliul de Administrație s-a axat pe viitoarele evenimente și activități organizate de Cameră ce vor debuta cu tradiționalul cocktail organizat în luna septembrie, având loc în acest an joi, la data de 19 Septembrie. De asemenea, printre subiectele abordate se numără și organizarea următoarelor mici dejunuri tematice și a evenimentului Beaujolais Nouveau, perspectiva unei acțiuni de promovare în toamnă, a Republicii Moldova pe lângă CCI France Russie, acțiunile ce urmează a fi întreprinse pentru atragerea noilor membri, precum și chestionarul lansat de Cameră, Alianța Franceză din Moldova și Campus France Moldavie, pentru actualii și foștii studenți moldoveni din Franța, rezultatele căruia vor fi prezentate în toamnă.

Linkuri utile

Adunarea generală 2019 : o activitate continuă, o echipă reînnoită și ambiții bine definite Actuali și foști studenți moldoveni din Franța : spuneți-ne ce deveniți !

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !