Bilantul evenimentului  •  Adunarea Generala

CCI Franța Moldova și-a desfășurat Adunarea Generală Anuală

CCI Franța Moldova și-a desfășurat Adunarea Generală Anuală online pentru a permite cât mai multor membri să participe

CCI Franța Moldova a decis si anul anul acesta sa desfasoare Adunarea Generală Anuală online.

Deschisă de Emmanuel SKOULIOS,  acesta a subliniat că, în ciuda crizei sanitare și a gravei crize regionale care continua sa afecteze membrii sai, Camera a avut rezultate destul de pozitive și a continuat să-și îndeplinească principalele misiuni.

Misiuni și un raport de activitate asupra căruia Directorul, Adrian CIBOTARU, și Trezorierul, Norman LEDOUX, au revenit în detaliu după ce Ambasadorul Franței, Graham PAUL, a oferit o actualizare a situației internaționale, a situației politice locale,  a evoluției relațiilor bilaterale moldo-franceze și, în sfârșit, asupra perspectivelor europene recente care s-au deschis pentru țară.

Cu toate că animarea comunității de afaceri moldo-franceze a fost afectată din cauza multiplelor restricții impuse de autoritățile moldovenești în contextul crizei sanitare, activitatea Camerei a fost totuși intensă. De remarcat în mod deosebit succesul primului Forum a formarilor si angajabilitatii francofone, al cărui coorganizator a fost si Camera, dar si o activitate importantă în domeniul serviciilor de sprijinire a afacerilor și a primirii noilor membri.

Relansarea, în parteneriat cu Ambasada Franței și serviciile acesteia, a acțiunilor de promovare a țării în fața companiilor și investitorilor francezi la scară regională în special, reluarea organizării de mic dejunuri tematice și cea a Beaujolais Nouveau, organizarea celei de-a doua ediții a Forumului formarilor si angajabilitatii francofone pentru a consolida legăturile cu universitățile din Republica Moldova și a răspunde mai bine nevoilor de resurse umane ale companiilor, extinderea numărului de membri ai Camerei pentru a afirma mai bine ponderea investițiilor franceze în țară s-au numărat printre prioritățile stabilite pentru perioada urmatoare.

La finalul Adunării Generale, membrii prezenți și partenerii Camerei au fost invitați la tradiționalul cocktail al Camerei care a avut loc la restaurantul Sisters.

 

Linkuri utile

CCI Franța Moldova rămâne solidă în ciuda crizei Comunitatea de afaceri moldo-franceză rămâne sudată și pozitivă Adunarea generală 2019 : o activitate continuă, o echipă reînnoită și ambiții bine definite AG 2018 : CCI FRANCE MOLDAVIE va celebra cea de-a 10-a aniversare ! Membrii CCI FRANCE MOLDAVIE s-au reunit pentru Adunarea Generală 2017 Adunarea Generală 2016 a Camerei de Comerț : Republica Moldova are multe avantaje !

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !