Bilantul evenimentului

Camera relansează tradiția Beaujolais Nouveau

După doi ani de pauză, membrii, partenerii și prietenii CCI Franța Moldova au putut să întâmpine din nou Beaujolais Nouveau.

Frumoasă tradiție perpetuată de CCI Franța Moldova, Beaujolais Nouveaux a ajuns la Chișinău după doi ani marcați de criza sanitară care nu a permis organizarea acestui eveniment.

Oportunitatea pentru Cameră de a invita membri, parteneri și prieteni să împărtășească, în prezența  Dlor Graham PAUL, Ambasadorul Franței în Republica Moldova și Benoït MAYRAND, Consilier al francezilor din străinătate pentru România și Moldova, vinul prieteniei la hotelul Jolly Alon

Anul acesta vinurile de la Domaine Longère au fost în centrul atenției.

De dragul respectului pentru patrimoniu și mediu, vița de vie cultivată timp de șase generații de Régine și Jean-Luc LONGÈRE, se află în inima Beaujolais, în comunele Perréon și Vaux-en-Beaujolais și sunt exploatate în producție rezonabilă din 1987.

Divertismentul muzical al serii a fost asigurat de Petru ROTARU și muzicienii săi, cu participarea lui Danny RONNE, autor, compozitor și muzician francez.

Camera mulțumește în mod deosebit partenerilor care au făcut posibilă organizarea serii: Le Bridge Corporation, Le Bridge Duty Free, Sandra, Lafarge Moldova, Zity Mall, Sade Moldova, Alianța Franceză din Moldova, Lactalis Moldova, Whetec International, Up Moldova, Top Agro, Webdesk, Oxy Plus și Impressum.

. Consultați aici albumul foto al serii.

Linkuri utile

Beaujolais Nouveau: simbolul prieteniei franco-moldave Beaujolais Nouveau 2017 a sosit !

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !