Noi membrii

Whetec, noul producător industrial francez din Republica Moldova, se alătură Camerei !

Whetec International, societate franceză situată în zona liberă industrială din Strășeni, specializată în proiectarea și fabricarea cablurilor electrice, și în special a celor utilizate în industria de automobile, se alătură membrilor CCI FRANCE MOLDAVIE.

Whetec International, societate franceză situată în zona liberă industrială din Strășeni, specializată în proiectarea și fabricarea cablurilor electrice, și în special a celor utilizate în industria de automobile, se alătură membrilor CCI FRANCE MOLDAVIE.

Întreprinderea și-a început activitatea în acest an, iar producția sa are o tendință de creștere de la începutul lunii septembrie. Scopul societății este să angajeze cât mai rapid, 50 de colaboratori și să-și continue în cele din urmă expansiunea, în funcție de dezvoltarea capacității sale de producție și de registrele de comenzi.

Societatea este  reprezentată la nivel local de către Alexandr MAGNET.

Societatea a însoțită la sosirea sa în Republica Moldova, sfârșitul anului  2017, de către CCI FRANCE MOLDAVIE, care se bucură că acest proiect a fost realizat și că societatea se numără astăzi, printre membrii Camerei.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !