Bilantul evenimentului  •  Membri

Vizită comună la Edenred Moldova

Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE, Emmanuel SKOULIOS și Directorul Adrian CIBOTARU au mers în vizită, vineri 18 mai, la compania Edenred Moldova pentru a vedea sediul noului investitor francez care s-a instalat de curând în Republica Moldova.

Președintele CCI FRANCE MOLDAVIEEmmanuel SKOULIOS și Directorul Adrian CIBOTARU au mers în vizită, vineri 18 mai, la compania Edenred Moldova pentru a vedea sediul noului investitor francez care s-a instalat de curând în Republica Moldova.

Aceștia au fost însoțiți de Excelența Sa, Dl. Pascal LE DEUNFF, Ambasadorul Franței în Republica Moldova care a precizat din nou despre interesul său deosebit pentru dezvoltarea prezenței economice franceze în țară. 

Aceștia au fost întâmpinați de Dorin CORCIMARU, Manager de proiect și Daniela STOIAN GANDU, Director de vânzări. Vizitând localurilor întreprinderii și constatând că totul este deja pregătit pentru lansarea tichetelor de masă pe piața din Republica Moldova, vizitatorii au avut ocazia să salute o echipă dinamică, entuziastă și motivată, instalată în localuri moderne, luminoase și funcționale. 

Edenred este lider mondial în soluții tranzacționale concepute pentru îmbunătățirea eficienței organizațiilor și creșterea puterii de cumpărare a salariaților.

Inspirat de voucherele de masă introduse în anul 1954 în Regatul Unit, Jacques Borel aduce tichetul de masă Ticket Restaurant pe piața franceză în 1962.

În anul 1967, Franța recunoaște voucherul de masă drept un beneficiu extra-salarial, având succes, conceptul este exportat și în alte țări.

Parte din Accor Group încă din 1983, Ticket Restaurant intră sub umbrela Accor Services începând cu anul 1998.

În 2010, Edenred devine o companie independentă, schimbându-și denumirea din Accor Services în Edenred și își intensifică transformarea spre un viitor digital prin noua direcție strategică orientată către noi linii de business și soluții digitale precum carduri, platforme online și aplicații mobile dedicate utilizatorilor. 

Odată cu reglementarea cadrului legal al Republicii Moldova, Edenred, care se bucura deja de succes pe piața din România, a făcut primul pas în Republica Moldova. Întreprinderea s-a instalat aici la sfârșitul anului 2017 unde se întrevăd perspective frumoase. 

Întreprinderea s-a alăturat deja CCI FRANCE MOLDAVIE, arătând voința de participare la consolidarea prezenței franceze economice în Republica Moldova. 

Președintele Camerei și Ambasadorul Franței au urat succes noului actor economic prezent în Republica Moldova și amintesc că se află la dispoziția întreprinderilor franceze prezente în țară pentru a le susține în demersurile de dezvoltare și stabilirea a eventualelor contacte cu autoritățile din Republica Moldova.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !