Noi membrii

Tecofi se dezvoltă pe piața din Moldova

Deja prezentă pe piața din Moldova, compania franceză Tecofi dorește să-și dezvolte activitatea și se alătură CCIFM.

Tot mai multe companii franceze sunt interesate de oportunitățile oferite de piața din Moldova. Camera le însoțeste în abordarea aceastei piațe prin prestarea diferitor servicii dar și oferindu-le vizibilitate. 

Printre aceste companii care se dezvoltă în Moldova este și: Tecofi

Prezentă deja pe piața din Moldova, această companie franceză din regiunea Lyon dorește să își consolideze fluxurile de afaceri și se alătură Camerei de Comerț și Industrie Franța Moldova.

 Fondată în 1985 în regiunea Rhône-Alpes, Tecofi proiectează, produce și distribuie robinete industriale de peste 35 de ani. 

Compania este prezentă în peste 80 de țări prin intermediul filialelor sale sau a partenerilor locali. 

Principalele sale domenii de activitate sunt apa (apa potabilă, pomparea, aducția, tratarea apei, irigarea), ingineria climatică (clădiri industriale și rezidențiale), fabrici de hârtie (fabricarea celulozei), industria chimică, industria cimentului, siderurgia, producția de energie, biogazul, agroalimentatia (vinificație, fabrici de zahar etc.). 

Gama sa de produse include supape-ghilotina, robinete fluture, supape de cauciuc,  filtre, robinete cu membrană etc.

Aceasta poate fi descoperita în ultima broșură de prezentare

Punctele forte ale companiei sunt un birou de studii inovator, produse certificate care corespund ultimelor norme europene și internaționale, o echipă de tehnicieni disponibilia si specializata care asigură instalarea si punerea în serviciu a   produselor Tecofi pe santier în Franta și în strainatate.  In cele din urma, Tecofi dispune de un atelier cu mai mult de 5 linii de montare pentru toate tipurile de asamblari (accesorii  optiuni și producere specială). 

Camera urează succes companiei Tecofi.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !