Parteneri  •  Servicii  •  Privilèges

Sixt Moldova se alătură programului Privilegii

Auto Rent Expert reprezintă rețeaua Sixt în Republica Moldova, lider internațional în domeniul închirierii auto, închirieri operaționale și soluții inovative de mobilitate.

Auto Rent Expert reprezintă rețeaua Sixt în Republica Moldova, lider internațional în domeniul închirierii auto, închirieri operaționale și soluții inovative de mobilitate.

Sixt este una dintre cele mai importante rețele de închirieri auto din Europa și din lume, având o gamă largă de vehicole pentru a răspunde necesităților tuturor clienților. Intreprinderea propune servicii la scară internațională în peste 4 000 de punce de închirieri situate în 105 țări, printre care și Republica Moldova.

Din februarie 2015, Auto Rent Expert a devenit membru al rețelei Sixt. Furnizor al serviciului de mobilitate Premium Moldova, această întreprindere oferă clienților săi în chirie vehicole de toate categoriile : de la clasa mini, economă, până la cele sport, furgonete, de afaceri, premium și de lux.

Deținătorii pachetului privilegii propus de rețeaua CCI Franceze Internaționale și membrii CCI FRANCE MOLDAVIE pot beneficia de diferite avantaje :

  • -10% pentru 3 închirieri ; -15% pentru mai mult de 3 închirieri - 20% pentru cel puțin 5 închirieri.
  • - de la 10% la 15% pentru închirieri în țările membre care posedă franciza Sixt.
  • Leasing operațional - 10% 

Pentru mai multe informații și pentru a benefecia de avantaje :

 

Site oficial: www.SIXT.md

Pentru a rezerva o mașină : reservation(@)SIXT.md sau customerservice(@)SIXT.md

Tel : +373 (0) 22 884788 / +373 (0) 22 819111 / +373 (0) 79 99 19 19

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !