Noi membrii

Noi membri se alătură Camerei de Comerț !

De la începutul acestui an, mai multe întreprinderi noi s-au alăturat CCI FRANCE MOLDAVIE, ceea ce demonstrează consolidarea și dinamismul prezenței economice franceze în Republica Moldova.

De la începutul acestui an, mai multe întreprinderi noi s-au alăturat CCI FRANCE MOLDAVIE, ceea ce demonstrează consolidarea și dinamismul prezenței economice franceze în Republica Moldova.

Amintim că Franța este al 3-lea investitor străin în Republica Moldova, iar Camera împreună cu Ambasada și serviciile acesteia, lucrează în mod activ la promovarea oportunităților de investiții sau schimburi comerciale dintre aceste două țări.

Interesul față de Republica Moldova este evident și prin aderarea noilor întreprinderi în cadrul Camerei de la începutul acestui an.

Timac Agro : partener al agriculturii durabile, Timac Agro este specializată în agro-furnitură și fertilizare. Aceasta își ajută clienții în ameliorarea propriei producții în vederea realizării unei agriculturi performante și durabile.

Edenred Moldova : Edenred este un grup francez care oferă soluții tranzacționale pentru întreprinderi, salariați și comercianți. Cunoscuți sub numele de Accor Services, Edenred este inventatorul tichetelor-Ticket Restaurant.

GBS Peugeot : GBS, întreprindere din Republica Moldova, fondată în 1995 sub marca Autodoctor. Astăzi, este una dintre cele mai importante întreprinderi din țară în domeniul vânzărilor pieselor auto și din industria automobilistică. De asemenea, este importatorul exclusiv în Republica Moldova a automobilelor Peugeot și distribuitorul oficial al mărcilor Chevrolet și Opel, producător german de automobile, filială a grupului francez PSA.

SMarketoo : o întreprindere franceză care propune alternative pentru transferurile monetare, cât și servicii la dispoziția donatorilor străini pentru transferulmijloaelor financiare și a bunurilor de consum (alimentație, sănătate, telecomunicații) pentru beneficiarii din Republica Moldova.

Cabinetul de avocați Gladei & Partners a cărei echipe vă va aduce o expertiză juridică independentă pentru proiectele de implementare sau dezvoltare pepiața moldovenească. Avocații specializați din biroul Gladei & Partners vă pot oferi servicii în limbile română, engleză, germană, rusă.

Camera le mulțumește pentru încrederea oferită și angajamentele luate. O Cameră de Comerț puternică înseamnă mai multe servicii pentru întreprinderi, mai multe schimburi de contacte între acestea și noi oportunități de afaceri.

 O Cameră care se afirmă, reprezintă o comunitate de afaceri mai solidă, mai vizibilă și care face mai atractivă țara unde numeroase oportunități există deja.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !