Focus HR  •  Noi membrii

HR Design Consulting se alătură CCIFM

CCI Franța Moldova are plăcerea să salute compania HR Design Consulting printre membrii săi.

HR Design este o companie de consultanță, care oferă programe cuprinzătoare de dezvoltare pentru angajați, de la recrutare până la a deveni ambasadori ai brandului companiei. Misiunea HR Design Consulting este de a crește satisfacția în muncă a persoanelor într-un mediu organizațional stimulant.

Compania este activă în prezent în România și Republica Moldova, cu intenția clară de a deveni un jucător major în Europa Centrală și de Sud-Est. Este deja la al treilea an de activitate și a reușit să finalizeze cu succes proiecte de consultanță în resurse umane și recrutare pentru peste 50 de clienți din peste 25 de sectoare.

Expertiza partenerilor săi îmbină peste 20 de ani de experiență, în managementul și dezvoltarea persoanelor, echipelor și organizațiilor, precum și diverse abilități în formare, consultanță, coaching, dezvoltarea de programe de învățare, înțelegerea structurilor de afaceri și a celor mai bune practici corporative la toate nivelurile.

Serviciile de HR Design susțin parcursul angajaților în cadrul unei companii, de la procesul de recrutare, etapele de integrare, definirea obiectivelor și managementul performanței, planul individual de dezvoltare, până la programele de fidelizare, managementul talentelor și strategia de recompensare (salarii și beneficii).

La cerere, HR Design oferă și servicii de mentorat și coaching (pentru persoane și echipe), ateliere și programe de team building adaptate nevoilor specifice ale companiei.

Printre principiile și valorile care caracterizează compania se numără bunele practici interpersonale, agilitatea, inteligența sistemică și sprijinul constant pentru client pe toată durata implementării soluțiilor propuse.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !