Noi membrii

Hotelul Jolly Alon se alătură CCI FRANCE MOLDAVIE

De mai bine de 20 de ani, Hotelul și Centrul de Afaceri Jolly Alon, găzduiește oameni de afaceri, diplomați, turiști și vizitatori ai capitalei. Acesta tocmai a devenit membru al CCI FRANCE MOLDAVIE.

Situat în centrul capitalei Republicii Moldova, în cartierul prezidențial și în apropierea Parlamentului, precum și a unor instituții internaționale, ministere, muzee și magazine, hotelul se află la câțiva pași de Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova.

Camerele sale vă oferă o priveliște minunată spre Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. Zona este ușor accesibilă și dispune de parcare gratuită.

Hotelul „Jolly Alon” dispune de 85 de camere mari și confortabile, Wi-Fi gratuit, un restaurant unde se servește bucătăria europeană și moldovenească, bar, sală de fitness, piscină interioară, saună și jacuzzi. De asemenea, acesta propune toate serviciile unui centru de afaceri cu numeroase săli de conferințe și întrevederi, precum și servicii turistice.

Timp de mai mulți ani, în cadrul acestui hotel, Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova organizează unele evenimente, reuniuni și conferințe. De asemenea, Camera a încheiat și un parteneriat cu hotel dat, pentru găzduirea vizitatorilor și clienților săi.

La momentul actual, acest parteneriat se consolidează, iar „Hotelul Jolly Alon” se alătură CCI FRANCE MOLDAVIE, urmând să găzduiască în câteva săptămâni, tradiționalul eveniment Beaujolais Nouveau.

 

 

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !