Parteneri  •  Bilantul evenimentului  •  CAMERA

Consolidarea capacităților de marketing pe cele două maluri ale Nistrului

În cadrul ciclului de mici dejunuri tematice, CCI FRANCE MOLDAVIE a avut în calitate de invitați, în localul patiseriei “Crème de la Crème” de la Chișinău, diferiți parteneri, reprezentanți ai CCI Transnistria și Magenta Consulting pentru a prezenta una dintre etapele proiectului de consolidare a capacităților de marketing pe cele două maluri ale Nistrului.

În cadrul ciclului de mici dejunuri tematice, CCI FRANCE MOLDAVIE a avut în calitate de invitați, în localul patiseriei “Crème de la Crème” de la Chișinău, diferiți parteneri, reprezentanți ai CCI Transnistria și Magenta Consulting pentru a prezenta una dintre etapele proiectului de consolidare a capacităților de marketing pe cele două maluri ale Nistrului.

Acest proiect este gestionat de mai multe luni cu sprijinul PNUD și susținerea financiară a Uniunii Europene. Acesta se înscrie în cadrul măsurilor de consolidare a încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

Membii CCI FRANCE MOLDAVIE și cei ai CCI Transnistria s-au arătat interesați de invitația la acest mic-dejun care a avut loc în prezența Dlui Jarek DOMANSKI, manager de proiect în cadrul Delegației Uniunii Europene la Chișinău. 

Dumitru COZMOLICI, Directorul Camerei și Vladimir ISSAEV, Responsabil al departamentului de relații externe CCI Transnistria au făcut o prezentare generală a activităților întreprinse de la începutul proiectului, în ceea ce privește formarea și studiile de piață. Dumitru SLONOVSCHI, Director Magenta Consulting s-a angajat să prezinte platforma creată de către partenerii proiectului cât și serviciile în direcția studiilor de piață propuse potențialilor clienți atât la Chișinău cât și la Tiraspol. 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !