Bilantul evenimentului  •  CAMERA

Cocktail cu ocazia începerii unui nou an de activitate : noi întreprinderi franceze se instalează în Republica Moldova

Tradiționalul cocktail organizat cu ocazia începerii noului an de activitate al CCI FRANCE MOLDAVIE a avut loc la restaurantul Chianti din Chișinău în prezența Excelenței Sale, Dl. Pascal VAGOGNE, Ambasadorul Franței în Republica Moldova.

Tradiționalul cocktail organizat cu ocazia începerii noului an de activitate al CCI FRANCE MOLDAVIE a avut loc la restaurantul Chianti din Chișinău în prezența Excelenței Sale, Dl. Pascal VAGOGNE, Ambasadorul Franței în Republica Moldova.

Membrii și partenerii Camerei s-au reunit într-o atmosferă calmă și amicală.

Aceasta a fost cea de-a 10-a reuniune a CCI FRANCE MOLDAVIE de la crearea Club France în 2008.

Cu această ocazie Președintele, Emmanuel SKOULIOS, a reamintit obiectivele Camerei, printre care se numără animarea și federalizarea comunității franceze sau francofone de afaceri prezentă în Republica Moldova, instituționalizarea acesteia, crearea contactelor cu șefii de întreprinderi din Republica Moldova, cu dezvoltatorii economici și autoritățile locale, informarea și prezentarea serviciilor concrete întreprinderilor, fie franceze fie locale, cu scopul dezvoltării schimburilor comerciale dintre aceste două țări cât și pentru consolidarea prezenței franceze în Republica Moldova.

În această privință, Ambasadorul Franței și Președintele Camerei  s-au arătat mulțumiți de interesul întreprinderilor franceze față de Republica Moldova, fie că este vorba de întreprinderi industriale sau prestatori de servicii. Aceștia le-au urat succes noilor întreprinderi prezente în Republica Moldova cu speranța că și altele se vor alătura în curând. 

Emmanuel SKOULIOS a ținut să-i ureze succes Dlui. Dumitru COZMOLICI care a asigurat conducerea Camerei și care s-a alăturat grupului UP, cât și succesorului acestuia care a preluat această misiune, Dl. Adrian CIBOTARU.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !