Actualitatile membrilor

Chisinau va avea hotelul său Ibis Styles !

Grupul francez Accor își continuă dezvoltarea în Republica Moldova și anunță construirea unui hotel Ibis Styles

Deja doi!

După hotelul  Berd's MGallery  care s-a alăturat grupului în urmă cu mai puțin de un an, Accor plănuiește să deschidă un al doilea hotel la Chișinău sub brandul​​​​​​​ Ibis Styles.

Construcția acestui nou hotel de 105 camere, situat în apropierea aeroportului capitalei Moldovei, a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri, 19 octombrie, în prezența Dlui Franck REUL, Vicepreședinte și Șef de Dezvoltare al grupului Accor în Europa de Est, a Cătălinei ROSU, Director de Dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Cehia precum și a investitorului și dezvoltatorului imobiliar din Moldova, Ceslav CIUHRII.

La acest eveniment au participat și Graham PAUL, Ambasadorul Franței în Republica Moldova și Președintele Camerei, Emmanuel SKOULIOS.

Anterior conferintei de presa, Ambasadorul Frantei si Presedintele Camerei, însotiti de directorul Camerei, Adrian CIBOTARU, au avut o întrevedere cu reprezentanți grupului Accor la Ambasada Franței. Un schimb de opinii care ne-a permis să facem un bilanț al proiectelor de dezvoltare ale grupului în Moldova în următorii ani, cu alte proiecte care vor fi anunțate în lunile următoare, la Chișinău, dar și, puțin mai târziu, în alte orase ale Moldovei.

Un Ibis Styles inspirat de tema tenisului.

 

Printre facilitățile oferite oaspeților noului complex hotelier se numără un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschise atât pentru comunitatea locală, cât și pentru oaspeții hotelului. De asemenea, hotelul va dispune de un centru de întâlniri modern și modular de peste 200 de metri pătrați, menit să găzduiască evenimente în diverse formate și de dimensiuni variate, precum și de o zonă generoasă de fitness.

Designul contemporan al hotelului, decorul,  semnalizarea,  codul vestimentar vor fi inspirate de tenis și promit să ofere o experiență cu adevărat unică și surprinzătoare tuturor oaspeților săi.

Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt care va include și clădiri rezidențiale, spații comerciale, spații de divertisment și comunitare - magazine, grădiniță etc. -, care vor contribui la confortul clienților.

Primii clienți vor fi asteptati la începutul anului 2024.

Dezvoltarea Accor în Moldova: un semnal pozitiv

 

Ibis Styles este una dintre cele mai dinamice mărci ale grupului Accor, care se bucură de una dintre cele mai rapide expansiuni.

Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și a unei abordări optimiste, hotelurile ibis Styles oferă o primire simplă, contemporană și economică.

Brandul are în prezent 576 de unități și peste 60.000 de camere în 50 de țări.

Brandul Ibis Styles face parte din grupul francez Accor, un grup hotelier lider la nivel mondial, care cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri în 110 țări.

Grupul are unul dintre cele mai diverse și mai integrate ecosisteme hoteliere din industrie, cuprinzând mărci de lux și premium, soluții medii și bugetare, concepte unice de stil de viață, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți care oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele. Grupul numara peste 300.000 de angajați în întreaga lume.

Construirea acestui nou sediu hotelier în Moldova și dezvoltarea grupului Accor în țară sunt semne încurajatoare și semnale pozitive pentru alți investitori francezi. Ele contribuie la promovarea imaginii Moldovei pe plan internațional, la promovarea acesteia ca destinație turistică și de afaceri, la dezvoltarea de noi standarde de ospitalitate la nivel internațional, susținute de experiența grupului.

 

 

Linkuri utile

Bun venit Hotelului BERD'S și grupului Accor

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !