Noi membrii

Bun venit Hotelului BERD'S și grupului Accor

Hotelul BERD'S se alătură CCIFM. Grupul Accor își întărește prezența în Europa Centrală și de Est, cu primul hotel în Moldova.

CCI Franța Moldova a primit cu speranță noutatea dezvoltării grupului Accor în țară. Grupul hotelier francez Accor este cel mai important grup hotelier din Europa și unul dintre liderii din lume.

Prezent până acum în 110 țări cu peste 5.100 de hoteluri, grupul a decis să își consolideze prezența în Europa Centrală și de Est prin semnarea unui acord de franciză cu compania Dalomites.

Hotelul BERD'S se alătură colecției MGallery a grupului și devine BERD'S Chișinău MGallery Hotel Collection. 

Primul hotel marca Accor din Republica Moldova este găzduit într-o clădire contemporană remarcabilă din centrul orașului Chișinău.

Acest hotel elegant, cu 33 de camere și apartamente luxoase dispune de mobilier stilat și opere de artă originale, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat și mini-frigider. 

Camerele de categorie superioară includ o zonă de relaxare, dispun de parchet și / sau covoare tibetane. 

Este disponibil și un room service. 

Un restaurant uimitor și rafinat oferă cocktailuri marca MGallery și serveste bucate din bucătăria italiană. Art Lounge-ul său găzduiește opere de artă ale artiștilor locali. În cele din urmă, hotelul dispune de un spa luxos cu saună și jacuzzi, o sală de sport, un salon elegant și o sală de reuniune echipată.

 Sosirea grupului Accor în Republica Moldova va contribui efectiv la consolidarea atractivității țării, iar grupul se angajează să își dezvolte prezența în viitor și cu alte mărci.

Aderând la grup, BERD'S Chișinău MGallery Hotel Collection. va beneficia de reputația și expertiza grupului Accor și își va dezvolta imaginea la nivel internațional. 

CCI Franța Moldova urează mult succes echipei BERD'S Chișinău MGallery Hotel Collection și grupului Accor în proiectele sale de dezvoltare.

La fel încurajează membrii și partenerii săi să viziteze localul și să-l recomande.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !