Bilantul evenimentului  •  Membri  •  Vizita de intreprindere

Camera și Ambasada vizitează Up Moldova

Ambasadorul Franței în Republica Moldova, E.S.Dl. Pascal LE DEUNFF și Președintele Camerei, Emmanuel SKOULIOS au vizitat împreună compania Up Moldova, o nouă întreprindere franceză care a ales să se dezvolte pe piața din Republica Moldova lansând tichetele de masă.

Ambasadorul Franței în Republica Moldova, E.S.Dl. Pascal LE DEUNFF și Președintele Camerei, Emmanuel SKOULIOS au vizitat împreună compania Up Moldova, o nouă întreprindere franceză care a ales să se dezvolte pe piața din Republica Moldova lansând tichetele de masă. 

Aceștia au fost primiți în cadrul unui spațiu frumos amenajat în culorile întreprinderii în Centrul de afaceri ZTower, str. Calea Ieșilor, Chișinău de către Directorul Up Moldova, Dumitru COZMOLICI și Marius BURA, Responsabil domeniul comercial pentru Zona Eurasia în cadrul Grupului Up.

Această vizită a servit drept ocazie pentru salutarea dinamismului echipei Up Moldova și pentru realizarea unui bilanț asupra lansării activității întreprinderii pe piața din Republica Moldova. Activitate pe care Președintele Camerei o consideră una benefică pentru economia țării, care trebuie să favorizeze apariția unei clase de mijloc cât și să promoveze transparența. 

După cum a menționat și în timpul lansării oficiale a întreprinderii, Ambasadorul Franței a ținut să menționeze că se arată bucuros de consolidarea prezenței economice franceze în țară și a felicitat întreaga echipă Up Moldova urându-i succes în realizarea proiectelor sale.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !