Noi membrii

Bivol, Soțchi & Partners se alătură Camerei

O nouă societate de avocatură întărește comunitatea de afaceri franco-moldavă.

Fondată în 2020 de avocații Andrei BIVOL și Inna SOTCHI, societatea de avocatură Bivol Soțchi & Partners (BSP) este specializată în dreptul afacerilor și litigii comerciale naționale și internaționale.

Cei doi parteneri fondatori au peste 10 ani experiență. BSP consiliază mulți clienți, companii locale, companii sau organizații internaționale. Asistă în înființarea operațiunilor comerciale, în proiectele lor de dezvoltare, în tranzacțiile sau în litigii specifice.

BSP propune servicii de consiliere și de reprezentare juridică combinate cu o varietate de servicii auxiliare furnizate direct la nivel local sau de către partenerii lor internaționali.

Avocații BSP a consiliat peste 100 de companii, întreprinderi internaționale mici sau mari, au soluționat peste 200 de litigii civile, comerciale și arbitrale în fața instanțelor Republicii Moldova și peste 100 de cazuri internaționale.

BSP oferă în cele din urmă serviciile sale în română, engleză, rusă și franceză.

Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova este astăzi încântată să primească printre membrii sai  firma de avocatură Bivol, Soțchi & Partners, a cărei prezență constituie un nou atu în serviciul dezvoltării schimburilor economice și comerciale între cele două țări ale noastre.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !