Dar si

Barometrul Internațional de Afaceri #2

Obiectivul acestei anchete : realizarea unei imagini a pieței internaționale. Participați la Barometru !

CCI France International și Consilierii Comertului Extrior al Frantei  au lansat, în 2020,  Barometrul Internațional de Afaceri.

Prima editie a permis obținerea informațiilor de la peste  2 000 societăți și de a evalua impactul crizei sanitare asupra activității acestora.  

Pentru cine ?

 

Acest barometru se adresează :

  • Întreprinderilor franceze implantate în străinatate  (filiale)
  • Întreprinzătorilor francezi din străinatate  
  • Intreprinderilor locale

Pentru ce ?

 

Acest barometru are drept obiectiv realizarea unei imagini a piețelor internaționale și generarea unor informații utile și a oportunităților pentru întreprinderile membre ale rețelelor CCI FI și CC, precum și pentru întreprinderile din Franța.

 

PARTICIPATI LA BAROMETRU

 

Contam pe participarea Dvs. Doar zeci minute vor fi necesare pentru a completa chestionarul. Raspunsurile Dvs vor permite de a realiza o fotografie a activității economice internaționale în aceasta perioadă atât de specială și vă multumim pentru contribuțiile Dvs, așteptate până pe 28 octombrie.

 

 

Cine suntem noi ?  

   

CCI France Moldova este membră a rețelei CCI France International din 2010.

Obiectivele sale sunt federarea, animarea, informarea, promovarea și asistarea comunității de afaceri franceze prezente în Republica Moldova, precum și a companiilor moldovenești sau a altor membri ai acesteia.

Susține dezvoltarea investițiilor și a schimburilor economice și comerciale între Franța și Moldova.

Promovează sosirea și primirea de noi companii franceze pe piața moldovenească oferindu-le informații, prospecții și servicii de asistență, dar și contacte cu companii, instituții și parteneri din rețeaua sa.

Fondată în 1907, CCI France International reunește, reprezintă, coordonează și dezvoltă rețeaua a 126 CCI franceze prezente la nivel internațional în 96 de țări. CCI FI-urile, partenere a sectorului de afaceri, oferă asistență personalizată pentru optimizarea extinderii companiilor franceze la nivel internațional și facilitarea procedurilor acestora, limitând în același timp riscurile și costurile.

CCI FI-urile se bazează pe o rețea de 850 de angajați, peste 33.000 de companii membre și peste 100 de incubatoare din întreaga lume.
 

 

 

Linkuri utile

Barometru Internațional de Afaceri

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !