Dar si

Barometru Internațional de Afaceri

Descoperiți prima ediție a Barometrului Internațional de Afaceri, care își propune să ofere o imagine de ansamblu a piețelor internaționale.

Criza de sănătate și cea economică prin care trecem a avut un impact fără precedent asupra activității economice mondiale, a comerțului internațional și a organizării afacerilor.

În acest context și pentru a asigura un feedback din domeniu, rețeaua CCI France International și Consilierii  pentru Comerțul Exterior (CCE) au dorit să-și unească forțele pentru a crea un Barometru Internațional de Afaceri.

Mai mult de 2000 de companii din peste 120 de țări, printre care și Republica Moldova, au participat la acest barometru desfășurat în perioada 8 septembrie - 8 octombrie 2020. Trei tipuri de companii au fost chestionate: companii locale, filiale franceze și companii franceze din străinătate. 

Rezultatele acestui sondaj fac posibilă evaluarea impactului crizei asupra forței de muncă și asupra investițiilor, măsurarea consecintelor asupra activității companiilor, dar și estimarea unui orizont de redresare. 

Accesând aceste link-uri, puteți găsi rezultatul general al acestui prim barometru internațional de afaceri precum și sinteza pentru Europa.

Rezultatele celorlalte zone sunt disponibile pe site-ul CCI france International.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !