Parteneri  •  CAMERA

AWEX și Camera de Comerț au încheiat un acord de parteneriat în vederea implementării unei antene logistice în Republica Moldova

[Translate to Roumain:]

Agenția Valona de Investiții și de Promovare a Exporturilor străine (AWEX) și CCI FRANCE MOLDAVIE au încheiat un acord de parteneriat care va permite Camerei să ofere servicii acestei instituții de interes public din Belgia în cadrul implementării unei antene logistice în Republica Moldova.

Agenția Valona de Investiții și de Promovare a Exporturilor străine (AWEX) și CCI FRANCE MOLDAVIE au încheiat un acord de parteneriat care va permite Camerei să ofere servicii acestei instituții de interes public din Belgia în cadrul implementării unei antene logistice în Republica Moldova. 

AWEX este responsabilă de susținerea politicii de comerț exterior și de investițiile străine în Regiunea Valonă. În acest sens, aceasta susține și informează întreprinderile valone în procesul de dezvoltare pe plan internațional și în cadrul procedurilor de export.

Dat fiind faptul că AWEX nu dispune de un birou reprezentativ în Republica Moldova, aceasta a decis să se îndrepte către CCI FRANCE MOLDAVIE pentru a avea un contact pentru întreprinderile valone din această țară.

An acest context, întreprinderile pot solicita Camerei prestări de servicii comerciale individuale – contacte de afaceri, organizarea întrevederilor și a reuniunilor, suport logistic etc. – pentru întreprinderile valone care se arată interesate de piața din Republica Moldova.

CCI FRANCE MOLDAVIE se bucură de semnarea noului acord care îi consolidează imaginea de actor economic și instituțional în mediul de afaceri din Republica Moldova.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !