Dezbateri

Mic dejun : autoritățile franceze în dialog cu comunitatea de afaceri moldo-franceză

Berd’s MGallery Hotel Collection
Dimitrie Cantemir Boulevard
MD-2001
Chișinău
Moldova

Limba : Limba franceza - Limba romana - Limba engleza

Tarife :
Acces doar în baza de invitatie!
Inregistrare prealabilă obligatorie

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Olivier CADIC, Senator, Gilles THIBAULT și Catherine CALOTHY, Inspectori în cadrul Ministerului pentru Europa și Afaceri Externe, invitați ai Camerei.

 

Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova îi va primi, marți, 21 martie 2023, în cadrul unui mic dejun tematic, pe Olivier CADIC, Senator pentru francezii care locuiesc în afara Franței, vicepreședinte al Comisiei de Afaceri Externe, Apărare și Forțele Armate, precum și pe Gilles THIBAULT, Șef de misiune și Catherine CALOTHY, Inspector în cadrul Inspectoratului General pentru Afaceri Externe al Ministerului pentru Europa și Afaceri Externe.

Întâlnirea va avea loc de la ora 9.00, la Hotel BERD’sMGallery Collection din Chișinău.

Aceasta întâlnire va fi o oportunitate pentru membrii Camerei și comunitatea de afaceri moldo-franceza de a-și prezenta companiile, de a face bilanțul activităților și proiectelor lor de dezvoltare în contextul economic prin care trece țara de la izbucnirea conflictului din Ucraina, și, în cele din urma, să-și împărtășească preocupările și așteptările de la reprezentanții autorităților franceze.

Vă rugăm să vă confirmați participarea prin înregistrarea online sau prin e-mail către Adrian CIBOTARU.

 

 

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !