CAMERA Dezbateri

Întrevedere cu parlamentarii francezi


Intrarea în bază de invitație

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Cu ocazia vizitei în Republica Moldova a unei delegații parlamentare franceze, va fi organizată o întrevedere cu CCI FRANCE MOLDAVIE.

 

O delegație de Deputați francezi, membri ai Grupului de prietenie Franța-Moldova din cadrul Adunării Naționale a Franței, va efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada 21 - 28 septembrie 2019.

Cu această ocazie, aceștia se vor întâlni cu membrii CCI FRANCE MOLDAVIE joi, 26 septembrie 2019, ora 17.00, la sediul Orange Moldova din Zity Mall.

În cadrul întrevederii va fi prezentată situația actuală a relațiilor economice franco-moldave, atât în ceea ce privește schimburile comerciale, cât și prezența investitorilor francezi în țară.

De asemenea, membrii CCI vor avea posibilitatea de a prezenta activitățile și perspectivele lor de dezvoltare, de a împărtăși așteptările și îngrijorările acestora cu privire la situația politică, economică și socială a țării, la evoluția acesteia, iar în cele din urmă, vor putea a reveni asupra preocupărilor recente întâlnite de unele companii franceze.

Delegația va fi formată din următorii deputați : Jean-Michel MIS, Deputat în regiunea Loire, Președinte al grupului de prietenie Franța-Moldova, Carole BUREAU-BONNARD, Deputat în regiunea Oise, Vicepreședinte al Adunării naționale și Președinte al delegației responsabile de afaceri internaționale, Frédéric REISS, Deputat în regiunea Bas-Rhin, Vicepreședinte al grupului de prietenie, Jérôme LAMBERT, Deputat în regiunea Charente, Vicepreședinte al grupului de prietenie, Michel LARIVE, Deputat în regiunea Ariège , Vicepreședinte al grupului de prietenie, Michel DELPON, Deputat în regiunea Dordogne, Vicepreședinte al grupului de prietenie. 

Membrii Camerei sunt invitați să pregătească o scurtă prezentare a întreprinderii și a activității lor, precum și să precizeze așteptările pe care le au și eventualele probleme cu care s-ar putea confrunta.

Vă rugăm să vă înscrieți în prealabil și/sau să confirmați prezența dvs. la eveniment printr-un e-mail adresat Dlui Adrian CIBOTARU.

Întrevederea va reprezenta și frumoasa ocazie de a descoperi noul sediu Orange din Zity Mall.

La finele întrevederii și al vizitei, delegația parlamentară franceză și membrii CCI vor fi invitați la un cocktail oferit de Orange Moldova. 

 

Partenerul evenimentului : Orange Moldova

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Close

Un nou site al Camerei

O vizibilitate ameliorată pentru prezența economică moldo-franceză, noi servicii.
Descoperiți-le !