Noi membrii

Zity Mall devine membru al CCI Franța Moldova

Aderarea unuia dintre cele mai importante complexe comerciale din Chișinău oferă noi oportunități de găzduire pentru brandurile franceze.

Un parteneriat promițător, prin prisma oportunităților pe care le deschide, a început între CCI Franta Moldova și complexul Zity Mall, situat în inima capitalei Moldovei, Chișinău.

Zity Mall este un complex deschis în 2017 și dezvoltat de un fond american de investiții și active.

Amplasat in inima capitalei Moldovei, la mai putin de 10 minute de artera principala a orasului si de cele mai importante institutii, complexul ofera spatii comerciale dar si birouri de inchiriat (ZTower si Zity Office). 

Ansamblul face parte din fostul complex comercial Zorile și este ușor accesibil cu mașina sau transportul public. Acesta oferă si numeroase locuri de parcare.

Zity Mall, cu numeroase unitati de vânzare cu amănuntul, zone de luat masa și de agrement, este  astăzi una dintre destinațiile populare din Chișinău.

Promotorii săi continuă să investească pentru a oferi noi suprafețe comerciale de până la 17.000 m2.

Parteneriatul care tocmai a fost stabilit cu Camera permite astfel noilor mărci franceze, fie că sunt investiții directe sau mărci francizate, să beneficieze de spațiu disponibil în centrul Chișinăului și la cele mai bune condiții, în timp ce creșterea economica a Moldovei cunoaste o redresare foarte puternică anul acesta, determinată în special de un consum foarte dinamic din partea populatiei.

 

 

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !