Noi membrii

Veo Worldwide devine membru a CCIFM

Veo, partener al grupului Noz, lider european în destockare, s-a alăturat membrilor Camerei de Comerț și Industrie Franța Moldova.

Veo Worldwide este o companie europeană de destocking creată în 2006 în România. Compania face parte din universul Noz, un grup francez care a devenit lider european în destockare.

Cei 800 de angajați din întreaga lume se concentrează pe găsirea celor mai bune soluții pentru produsele nevândute ale mii de companii din întreaga lume.

Astăzi, compania este prezentă în 6 țări, inclusiv în Republica Moldova din 2014.

Dacă activitatea Veo la Chișinău s-a concentrat până acum pe suport financiar, resurse umane și activități IT pentru grup, filiala din Moldova și-a continuat dezvoltarea și acum este implicată și în domeniul comercial. Aceasta oferă multe oportunități de carieră.

Ea angajează deja, la Chișinău, în spații agreabile, peste 110 persoane, și intenționează să-și continue dezvoltarea în țară, mizând pe calitatea resurselor umane și pe competențele lingvistice ale moldovenilor, și în special pe cunoasterea limbii franceze, dar  şi a altor limbi străine.

Pentru a-și sprijini dezvoltarea și căutarea de noi talente, Veo a decis să se alăture CCI Franta Moldova pentru a-și consolida vizibilitatea.

Camera este bucuroasă să-i ureze bun venit și să-și consolideze astfel reprezentativitatea în fața companiilor.

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !