Actualitatile membrilor

URGIFY nominalizat de IBM Hyper Protect Accelerator

URGIFY, o soluție FinTech dezvoltată de startup-ul Ideaction, a fost selectată recent printre cele 30 de proiecte IBM Hyper Protect Accelerator 2020

IBM Hyper Protect Accelerator este un program de pregătire pentru investiții destinat startup-urilor care utilizează date extrem de sensibile pentru a îmbunătăți accesul la serviciile digitale, financiare și de sănătate. Startup-urile selectionate în cadrul programului primesc mentorat tehnic și comercial și pot colabora cu experți din domeniu, cu investitori și parteneri din ecosistem pentru a dezvolta rețelele de care au nevoie pentru a-și extinde soluția.

Tânăra companie membră a CCI Franța Moldova, Ideactionstart-up creat de Boris ESANU, a fost recent nominalizată pentru a beneficia de acest program cu soluția sa URGIFY.

URGIFY este o soluție FinTech Healthcare în serviciul unităților de sănătate și a pacienților. Această soluție este adaptată diferitor țări, precum Statele  Unite, dar nu numai, tari în care care asistența medicală este la nivel ridicat dar în care pacienții nu au întotdeauna o asigurare medicală. Pacienții vor putea să invite persoanele apropiate pentru a le oferi ajutor la achitarea facturilor.

Ideaction este în căutare de potențiali parteneri din sectorul medical (spitale, clinici, institute de cercetare, furnizori de produse medicale) pentru a testa soluția și pentru a o putea finaliza.

Linkuri utile

Urăm bun venit companiei Ideaction !

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !