Noi membrii

Urăm bun venit companiei Ideaction !

[Translate to Roumain:]

Activând la San Francisco, Chișinău și în curând la Paris, Ideaction este specializată în proiectarea de software-uri personalizate în baza unei idei.

Activând la San Francisco, Chișinău și în curând la Paris, Ideaction este specializată în proiectarea de software-uri personalizate în baza unei idei. 

Întreprinderea își desfășoară activitatea din 2017. La Chișinău, aceasta activează pe site-ul Tekwill

Compania propune diferite prestări de servicii informatice dedicate tinerilor antreprenori și ÎMM.

Echipa companiei oferă consiliere pentru o mai bună orientare a clienților și a întreprinderilor spre soluții mobile și web adaptate.

Ideaction își propune să ofere clienților săi servicii mai avansate, pe lângă prestările de servicii informatice. Activitatea acesteia se desfășoară conform ideilor antreprenoriale, a fezabilității și posibilității de colectare a fondurilor de la investitori.

Pentru a avansa împreună și a atinge obiective bine definite, Ideaction permite consilierea și ghidarea clienților în validarea ideilor, realizarea proiectelor și crearea MVP (Minimum Viable Product), grație specialiștilor în design (UI/UX) din San Francisco și a dezvoltatorilor web din cadrul echipelor sale. 

Ideaction dispune de experiență în limbajele Swift, Java, Python, Wordpress, PHP, Laravel, ASP.net, Woocommerce, Drupal și tehnicieni de dezvoltare Web și Design (UI/UX). 

Echipele sale dispun de competențe profesionale confirmate în gestionarea proiectelor informatice cu accent pe tehnologia Blockchain și conceperea programelor de dezvoltare Web și mobile, cât și asigurarea mentenanței. 

CCI FRANCE MOLDAVIE se arată foarte bucuroasă de primirea acestei noi întreprinderi și a tânărului său fondator și CEO, Boris ESANU, cu atât mai mult că acesta și-a urmat studiile superioare în Franța, iar după ce a efectua câteva sejururi în străinătate, în China, SUA, acesta a venit să se reinstaleze în Chișinău.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !