CAMERA  •  Servicii

Un serviciu rezervat membrilor pentru dezvoltarea networking-ului

Descoperiți punerea în contact, o nouă funcție a spațiului privat care favorizează colaborarea între membrii rețelei CCI Franceze la nivel Internațional.

Punerea în contact  este un serviciu propus de CCI FRANCE MOLDAVIE ce oferă membrilor săi posibilitatea de a contacta și de a comunica mult mai ușor între ei, dar mai ales cu membrii CCI Franceze la nivel Internațional, care au aderat la rețeaua CCI France International.

Prin doar câteva clicuri, membrii CCI FRANCE MOLDAVIE au acces la peste 20 000 de contacte ale peste 15 000 de întreprinderi din peste 90 de țări.

Noul serviciu este rezervat doar membrilor Camerei. Acesta poate fi accesat numai din spațiul dvs. privat de pe site-ul nostru web.

Cum puteți accesa spațiul dvs. personal ?

 

Nimic nu este mai simplu decât să vă conectați la spațiul dvs. personal,

Introduceți adresa dvs. de e-mail - sau cele ale angajaților dvs. - care a/au  fost comunicată (e) atunci când ați aderat la CCI FRANCE MOLDAVIE.

Solicitați parola dvs. făcând clic pe linkul „Parolă uitată”, pentru a vă putea crea singur parola dvs.

Îndată ce v-ați creat parola, vă veți putea conecta la spațiul dvs. personal.

Ce voi găsi în spațiul personal ?

 

Este un spațiu special, la care doar membrii Camerei au acces.

Pe viitor, acest spațiu va fi completat cu rubrici noi.

Însă începând de astăzi, veți putea accesa contul dvs. pentru a modifica datele personale, pe cele ale companiei dvs. și după caz, pentru a vă modifica e-mailul sau parola.

De asemenea, veți putea accesa anuarul membrilor Camerei, precum și anuarul global al companiilor membre ale CCI Franceze din străinătate, profitând astfel, de noul serviciu de punere în contact.

În cele din urmă, acest spațiu include și rubrica oportunități de afaceri. Oportunitățile sau informațiile privilegiate care v-ar putea interesa, vor fi publicate în rubrica dată în mod regulat. De asemenea, aceasta stă la dispoziția dvs. pentru ca să publicați propriile oportunități, căutări sau parteneri care ar putea interesa alți membri.

Sunteți membru al CCI FRANCE MOLDAVIE ?

 

Accesați imediat punerea în contact, direct din spațiul dvs. personal.

 

MĂ CONECTEZ

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !