Noi membrii

Tellbytel se alătură CCI Franța Moldova pentru ași întări prezența în Europa

Tellbytel, un centru de contact specializat în activități digitale, cu sediul în Republica Moldova, și-a anunțat recent calitatea de membru al CCIFM

Centru de contact specializat în activități digitale, cu sediul în Moldova, Tellbytel i s-a alăturat recent Camerei de Comerț și Industrie Franța Moldova.

Tellbytel operează, în numele clienților săi internaționali, managementul relațiilor cu clienții din comerțul electronic din front și back-office, suport tehnic software, autentificarea identității digitale, prevenirea fraudei și moderarea conținutului. Webdesk, agenția web a Tellbytel, este responsabilă pentru dezvoltarea site-urilor web și a aplicațiilor web și mobile.

Serviciile sale se adresează atât companiilor mici, cât și celor mari, pe care le sprijină în transformarea lor digitală, oferind soluții inovatoare și personalizate.

Prin activitatea sa duală de contact center și agenție web, Tellbytel este capabil să răspundă tuturor nevoilor, în mai multe limbi și în toate fusurile orare.

Fondată în 2014, Tellbytel s-a impus treptat ca un jucător important în domeniul serviciului pentru clienți și asistenței pentru comerțul electronic și activitățile tehnice. Datorită unei echipe înalt calificate și infrastructurilor tehnice recente, Tellbytel este capabil să răspundă nevoilor clienților săi 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, în șase limbi.

Prin aderarea la CCI France Moldavie, Tellbytel își demonstrează dorința de a accesa o rețea de afaceri internațională de top, profitând de numeroasele oportunități de a-și dezvolta contactele profesionale și consolidarea vizibilității sale.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !