Noi membrii

Tandem se alătură Camerei de Comerț și Industrie FRANCE MOLDAVIE

[Translate to Roumain:]

O importantă întreprindere moldovenească de fabricare a mobilierului casnic și a mobilierului profesional tocmai s-a alăturat CCI FRANCE MOLDAVIE.

O importantă întreprindere moldovenească de fabricare a mobilierului casnic și a mobilierului profesional tocmai s-a alăturat CCI FRANCE MOLDAVIE.

Fondată în 2002, întreprinderea Tandem și-a început activitatea prin fabricarea saltelelor, ulterior a deschide o uzină de fabricare a mobilei și a mobilierului de salon. Actualmente, întreprinderea este una dintre liderii din Republica Moldova în producția de mobilier.

Tandem oferă astăzi un mobilier modern, de înaltă calitate, ce corespunde standardelor europene și care este ecologic.

Intreprinderea oferă o gamă largă de produse pentru clienții individuali și de afaceri. Societatea produce bucătării la comandă, dulapuri, mobilier pentru dormitor, camera de zi, salon, mobilier pentru copii, băi, dar și mobilier de birou, recepție, mobilier pentru farmacii și în cele din urmă pentru industria hotelieră.

Condusă de o echipă tânără și dinamică, cu un management ce interacționează strâns cu colaboratorii săi, întreprinderea este prezentă cu succes pe piața moldovenească și cea românească. Aceasta se apropie și de alte piețe europene, în particular de cele din Germania și Franța, afișând prețuri și tarife destul de competitive.

CCI FRANCE MOLDAVIE urează bun venit întreprinderii Tandem și mult succes în proiectele sale de dezvoltare!

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !