Parteneri  •  Bilantul evenimentului  •  CAMERA

Succes remarcabil la cea de-a doua ediție a Speed Business Meeting CCIFM/ODIMM

După succesul primei ediții a Speed Business Meeting organizată în noiembrie 2015 în parteneriat cu Invent Moldova, CCI FRANCE MOLDAVIE s-a asociat Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în vederea organizării celei de-a doua ediție care a reunit apropae 50 de întreprinderi și instituții în incinta Hotelului Codru.

Întâmpinați de Directorul General ODIMM, Iulia IABANJI și Președintele Camerei, participanții, reprezentanți ai întreprinderilor din diverse sectoare dar și câteva instituții, au avut posibilitatea să-și prezinte activitățile, servicii sau produse, să înregistreze noi contacte cât și să-și extindă rețeaua profesională pe parcursul întregii seri dar și în timpul cocktail-ului de networking. Unele întreprinderi au deja proiecte comune care ar putea să se consolideze în timpul apropiat.

Obiectivul principal al serii susținut de Iulia IABANJI și Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE a fost crearea noilor fluxuri de afaceri. Acest fapt marchează parteneriatul între aceste instituții din octombrie 2014.

CCI FRANCE MOLDAVIE va organiza o nouă întâlnire de Speed Business Meeting pe parcursul celui de-al doilea semestru din acest an, partenerul și tematica vor fi anunțate în curânt.

Pentru mai multe informații accesați site-ul ODIMM.

Găsiți aici albumul foto al evenimentului.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !