Business info

Seureca va efectua studiul de fezabilitate de la stația de epurare din Soroca

Companiei franceze Seureca i-a fost încredințat studiul de fezabilitate pentru construcția stației de epurare de la Soroca.

Compania franceză Seureca, este centrul de inginerie si consultanță al grupului Veolia, punct de referință mondial în gestionarea optimizării resurselor.

Seureca proiectează soluții adaptate provocărilor actuale din toate domeniile mediului (apă, energie, recuperarea și reciclarea deșeurilor) pentru industrii, comunități și sectorul terțiar.

Activă în peste 65 de țări de pe 5 continente, are la bază peste 200 de ingineri cu experiență, mobilizați pentru proiecte pe termen scurt sau lung.

Prezenta  deja în Republica Moldova unde funcționează de câțiva ani intervenind la mai multe proiecte în domeniul apei și salubrizării sau al încălzirii urbane, Seureca a fost selectată recent de către primăria Soroca din nordul țării pentru efectuarea studiul de fezabilitate pentru construcția stației de epurare din oraș.

Este un nou succes pentru expertiza franceză în domeniul apei și salubrizării și pentru grupul Veolia prezent deja în țară prin filiala  Sade, specializată în proiectarea-construirea și întreținerea rețelelor de apă, a energiei electrice sau a gazelor.

Potențialul pieței din Republica Moldova este confirmat, iar viitoarele proiecte, în mare parte susținute de donatori internaționali, deschid multe perspective companiilor franceze.

 

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !