CAMERA  •  Dezbateri

Schimburi în jurul parteneriatului dintre CCI din Transnistria și CCI Franța Moldova

Vizită la CCI din Transnistria pentru a discuta despre parteneriatul dintre cele două instituții și perspectivele de lucru în comun.

Camera de Comerț și Industrie Franța Moldova menține legături de lungă durată cu CCI din TransnistriaPrimele schimburi datează din 2007, când Camera era doar un club de afaceri. De atunci s-a construit o adevărată relație de încredere care a dus, în 2013, la oficializarea parteneriatului dintre cele două instituții.

Schimburile sunt regulate, iar CCI din Transnistria însoțește cererile companiilor franceze care doresc să intre în contact cu companii din regiune și care îi sunt redirectionate de către CCI Franța Moldova. Au fost astfel menționate solicitari în domeniul textil, cărora companiile din Transnistria ar putea răspunde în viitorul apropiat.

De asemenea, cele două camere au realizat initiative comune în cadrul proiectelor de consolidare a încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

Întâlnirea care a avut loc pe 4 iulie între cei doi președinți, Vasily KOZHAN și Emmanuel SKOULIOS, vicepreședintele CCI al Transnistriei, Vladimir ISAEV și directorul CCI Franța Moldova, Adrian CIBOTARU, a avut ca scop trecerea în revistă a acestui parteneriat, oportunități de a desfășura noi proiecte comune prin identificarea domeniilor prioritare. CCI din Transnistria și-a menționat în mod deosebit interesul pentru acțiunile legate de mentorat în afaceri sau educația duală.

Reprezentanții celor două camere au convenit să continue reflecția în următoarele săptămâni.

Fotografie: CCI din Transnistria

Linkuri utile

CCIFM și CCI Transnistria vor lucra împreună la consolidarea capacităților de marketing CCI FRANCE MOLDAVIE extinde parteneriatul cu CCI Transnistria

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !