Noi membrii

Sanofi, liderul industriei farmaceutice, se alătură Camerei de Comerț !

[Translate to Roumain:]

Grupul Sanofi, unul dintre liderii mondiali în domeniul sănătății, tocmai s-a alăturat echipei CCI FRANCE MOLDAVIE.

Cu cei peste 100 000 de colaboratori de 145 naționalități, Sanofi este prezent în peste 100  de țări din întreaga lume, cu 79 de zone industriale în 76 de țări. Grupul oferă soluții de sănătate în peste 170 de țări din întreaga lume, inclusiv în Republica Moldova și România.

Compania este partener mondial în îngrijirea medicală a celor care se confruntă cu probleme de sănătate mici sau mari, temporare sau cronice.

Aceasta propune deținătorilor de brevete și comunității medicale, una dintre cele mai diversificate oferte de pe piață, prin intermediul celor cinci divizii distincte și complementare ale sale, diabet și boli cardiovasculare, boli rare și scleroza multiplă, vaccinuri, medicamente fără prescripție medicală, suplimente nutritive și medicină generală.

Compania reușește să răspundă eficient diferitelor nevoi de sănătate, de la prevenție la terapie și suport în menținerea stării generale de sănătate.

Aceasta își propune să aducă știința și inovația medicală mai aproape de pacienți, pentru a-i ajuta să-și trăiască viața din plin, cu ambiția « Empowering life ».

 CCI FRANCE MOLDAVIE este încântată să găzduiască printre membrii săi, acest lider al industriei și al cercetării farmaceutice franceze și să acompanieze dezvoltarea prezenței sale în țară.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !