Sade sprijină spitalele din Moldova

In contextul luptei împotriva Covid-19, Sade achiziționează patru concentratoare de oxigen pentru spitalele din Moldova.

Mai multe companii franceze prezente în Republica Moldova s-au implicat pentru a ajuta autoritățile moldave în lupta acestora  împotriva Covid-19.

După Orange Moldova, care, de la începutul crizei sanitare, a oferit un sprijin considerabil autorităților și populației în această perioadă dificilă, compania de construcții (infrastructură de apă și salubrizare, irigații și energie) și inginerie civilă Sade s-a alăturat, de asemenea, în lupta împotriva Covid-19, ajutând recent trei spitale din Moldova.

Acest ajutor a constat în donarea a două concentratoare de oxigen spitalului-clinică municipală Sfânta Treime din Chișinău, și a câte un concentrator spitalelor din Cantemir și Cahul.

Un concentrator de oxigen este un dispozitiv de uz medical destinat persoanelor cu insuficiență respiratorie.

Compania Sade este prezenta în Republica Moldova de la sfârșitul anului 2013. Aceasta este o filială a Grupului Veolia Environnement. Foarte implicată în mediul său și în beneficiul populației, de la implantarea sa în țară, a susținut mai multe acțiuni în beneficiul celor care suferă de boli incurabile în cadrul unui parteneriat cu Hospices of Hope Moldova.

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !