Bilantul evenimentului  •  CAMERA

Prezentarea pieții și a oportunităților moldovenești la Kiev

CCI FRANCE MOLDAVIE și Ambasada Franței în Republica Moldova au organizat, la Kiev, în parteneriat cu CCI franco-ucraineană și Serviciul Economic al Ambasadei Franței în Ucraina, o întâlnire cu tematica "Descoperirea pieții moldovenești".

Această întalnire a fost deschisă de Jean-Paul PIOTROWSKI, Președinte al CCI Franco-Ucrainene care a oferit apoi cuvântul Ambasadorului Franței în Republica Moldova, Pascal LE DEUNFF, pentru o expunere a situației politice și economice moldovenești.  

Președintele CCI FRANCE MOLDAVIE, Emmanuel SKOULIOS, a prezentat șefilor de întreprinderi prezenți numeroasele atuuri și oportunități ale seferei de afaceri din Moldova, înainte ca Antoine GABIZON, CEO al Mobiasbanca - Groupe Société Générale, să se expună privitor la contextul bugetar și financiar moldovenesc care a cunoscut un important progres pe parcursul ultimilor doi ani. 

Vincent PRINGAULT, Responsabil al Serviciului economic al Ambasadei Franței la Kiev a concluzionat prezentările, referindu-se la contextul macro-economic al Republicii Moldova.  

Cincisprezece șefi de întreprinderi franceze stabilite în Ucraina au fost prezenți la aceasta întrunire. Aceștia au manifestat un mare interes față de oportunitățile oferite de piața moldovenească și au adresat numeroase întrebări. Primele contacte sunt deja în curs cu  CCI FRANCE MOLDAVIE care ar putea sa aibă ca oaspete în primul semestru  al anului 2019 o delegație a CCI Franco-Ucraniene în frunte cu Președintele acesteea. 

Schimburile de opinii au continuat  la Ambasadoarea  Franței, Isabelle DUMONT, care a invitat delegația la un prânz oficial.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !