Actualitatile membrilor  •  Membri

Orange testează tehnologia 5G în Moldova

[Translate to Roumain:]

Societate lider la capitolul inovații, Orange a realizat o demonstrație a tehnologiei 5G în Republica Moldova.

După ce a testat și lansat în Moldova cu succes, în premiere mondiale tehnologia HD VOICE și HD Voice International, după ce au fost primii care au deschis rețeaua 4G în țară, Orangea prezentat pentru prima oară tehnologia 5G la Chișinău, în prezența Directorului operațional al grupului Orange pentru Europa Jean-Marc VIGNOLLESJulien DUCARROZ, Directorului general Orange Moldova și a Ministrului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Chiril GABURICI.

Orange continuă să se diferențieze prin calitatea rețelelor și prin experiențele pe care le oferă clienților. Pentru a-și asigura în continuare poziția de lider în conectivitate, pe care a stabilit-o deja la nivelul tehnologiei 4G, Orange face toate pregătirile necesare pentru lansarea tehnologiei 5G. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Orange Group a decis să realizeze o serie de noi teste în Europa, împreună cu partenerii tehnici și de inovare.

Orange Moldova a realizat în premieră pe piața TELCO testarea rețelei 5G, o testare care după Jean-Marc VIGNOLLES, simbolizează "dorința grupului de a investi în Republica Moldova cu scopul de a furniza clienților săi, cele mai bune experiențe de conectivitate." Cu toate acestea, D-lui a adăugat că "sunt necesare investiții importante"  care necesită un context " reglementar și o politică a investițiilor favorabilă, transparentă și stabilă. Orange este gata să investească și să lanseze tehnologia 5G imediat ce aceste condiții vor fi îndeplinite în țară."  

Julien DUCARROZ s-a bucurat să treacă de "o etapă importantă" testând "pentru prima oară rețeaua 5G. Este un test care ne aduce mai aproape de viitor, o oportunitate să înțelegem mai bine modul în care tehnologia se comportă în condiții reale de utilizare, provocările care pot apărea în procesul de implementare a noilor tehnologii și avantajele pe care le poate aduce clienților noștri, rezidențiali sau business." Cu lansarea " 3G și 4G, noi vorbeam despre evoluția rețelelor. Odată cu lansarea 5G, aceasta va revoluționa experiența de utilizare. "

Evenimentul a avut loc în cadrul Orange Innovatic Day, manifestare care a oferit și posibilitatea de a prezenta numeroase inovații atrăgătoare, atât la nivel de grup, cât și la nivel local.

 

  • Pentru mai multe informații, aici

 

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !