Actualitatile membrilor

Orange: mișcări încrucișate între Moldova și Polonia

Orange a anunțat numirea noilor Directori Generali în cadrul filialelor sale. Este vizată și Orange Moldova.

Directorul actual Orange Moldova va fi numit director general la Orange Polska. Vicepreședinte actual al Orange Polska  se va alătura echipei Orange Moldova în următoarele câteva luni.

Julien DUCARROZ așteptat ca noul director general la Orange Polonia

 

La recomandarea Consiliului de supraveghere Orange Polonia, Julien DUCARROZ îl va înlocui pe Jean-François FALLACHER în funcția de director general Orange Polonia.

În prezent Director General Orange Moldova, Julien DUCARROZ se va alătura echipei din Polonia la 1 septembrie. Este o promoție excelentă pentru cel care a condus filiala din Moldova a Grupului francez de telecomunicații din 2016. De origine elvețiană, Julien DUCARROZ a integrat Grupul Orange în 2002. Înainte de a fi numit în Moldova, Julien DUCARROZ a fost director de vânzări și membru al Consiliului de Administrație Orange România în perioada 2008 - 2016 și a ocupat anterior diferite funcții în diverse filiale ale Grupului.  

Mariusz GACA, vicepreședinte Orange Polonia va fi noul director general al Orange Moldova

 

Actualul vicepreședinte al filialei poloneze Orange, Mariusz GACA, va fi succesorul lui Julien DUCARROZ începând cu 1 noiembrie.

Responsabil de piața de consum B2C, Mariusz GACA și-a facut astfel recunoscute abilitățile sale manageriale și rolul său important în transformarea cu succes a filialei poloneze ale Grupului în ultimii ani.

Cu o experiență de mai mult de 20 de ani la Orange Polonia, Mariusz GACA a deținut mai multe posturi de conducere în ultimii 11 ani, în funcția de responsabil al segmentului Business și Mass Market.

De origine poloneză, Mariusz GACA a absolvit Universitatea de Tehnologie și Agricultură din Bydgoszcz și Universitatea din Varșovia. Este titular MBA la Universitatea din Illinois la Urbana Champaign și AMP de la INSEAD.

CCI Franța Moldova ureaza lui Julien DUCARROZ și lui Mariusz GACA mult succes în îndeplinirea  noile funcții din cadrul Grupului Orange.

 

 

La CCI France Moldavie adresse à Julien DUCARROZ et à Mariusz GACA tout ses voeux de réussite dans leurs nouvelles fonctions au sein du Groupe Orange.

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !